hero image
dppi

Stroll már kezd türelmetlen lenni, és csak egy kérdése van a csapat felé…

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2023/04/13 10:59
Lawrence Stroll, az Aston Martin tulajdonosa már most azt kérdezgeti, hogy az istálló mikor fog versenyeket nyerni, árulta el a csapatfőnökük, Mike Krack.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

A cég milliárdos vezetője többször is elmondta már, hogy a végső célt a bajnoki cím megszerzése jelenti az Aston Martin számára, ennek érdekében pedig mindent meg is tesznek. Az istálló egyelőre pazarul kezdte ezt az évet, ha azt nézzük, hol álltak tavaly.

Fernando Alonso háromból három futamon a dobogón ünnepelhetett, miközben Lance Stroll is már két erős pontszerzésen van túl, miután ki kellett hagynia a szezon előtti tesztet. Krack eközben többször is igyekezett csillapítani a kedélyeket, és nem szeretne túl nagy elvárásokat támasztani csapata elé.

Idősebb Stroll viszont látszólag úgy érzi, a harmadik helyek után most már eljött annak is az ideje, hogy futamot nyerjenek. „Elég egyszerű a helyzet. Lawrence célkitűzése teljesen egyértelmű. Egyáltalán nem vár azzal, hogy megkérdezze tőlünk, mikor fogunk futamot nyerni.”

„Természetesen örül annak, hogy ekkora előrelépést tettünk, de ez nem elégíti ki az ambícióit. Az a jó dolog Lawrence kapcsán, hogy mindig tudod, hol állsz. Többet akar ennél, nekünk pedig szállítanunk kell az eredményeket” – fogalmazott Krack.

Hogy mikor jöhet össze számukra a győzelem, az persze azért még erősen kérdéses, főleg úgy, hogy a Red Bull mindenki előtt jár. Ennek ellenére azért azt Krack is elmondta, hogy Monacóban például reális esélyt lát egy kiugró eredményre, amennyiben jól alakulnak a dolgaik.