és  - Russell szerint semmi gond a szabályokkal, már a régi gokartos időket idézi a Forma-1
X / Mercedes F1
FORMA-1Mercedes

Russell szerint semmi gond a szabályokkal, már a régi gokartos időket idézi a Forma-1

A világbajnoki pontversenyt vezető brit pilóta úgy érzi, az új technikai szabályzat sokkal élvezetesebb és szorosabb csatákat hozott az F1-be.

106 n
0

TOVÁBBI Forma–1 2026 HÍREK

és  - Toto Wolff visszaszólt a panaszkodó pilótáknak: „A nézők kiszolgálása az első”
FORMA-1Mercedes
3

Toto Wolff visszaszólt a panaszkodó pilótáknak: „A nézők kiszolgálása az első”

és  - Toto Wolff visszaszólt a panaszkodó pilótáknak: „A nézők kiszolgálása az első”
FORMA-1Mercedes
3

Toto Wolff visszaszólt a panaszkodó pilótáknak: „A nézők kiszolgálása az első”

és  - Bortoleto: „Azt sem tudtam, mit csinálok, többször is véletlenül előztem meg az autókat”
FORMA-1Audi

Bortoleto: „Azt sem tudtam, mit csinálok, többször is véletlenül előztem meg az autókat”

és  - Bortoleto: „Azt sem tudtam, mit csinálok, többször is véletlenül előztem meg az autókat”
FORMA-1Audi

Bortoleto: „Azt sem tudtam, mit csinálok, többször is véletlenül előztem meg az autókat”

Leclerc szerint izgatott hangulat uralkodik a Ferrarinál a bahreini tesztek előtt
FORMA-1142 n
1

Leclerc szerint izgatott hangulat uralkodik a Ferrarinál a bahreini tesztek előtt

FORMA-1
142 n
1

McLaren - Óriási jövőt jósol Piastrinak a McLaren vezérigazgatója
FORMA-1McLaren165 n
64

Óriási jövőt jósol Piastrinak a McLaren vezérigazgatója

McLaren - Óriási jövőt jósol Piastrinak a McLaren vezérigazgatója
FORMA-1McLaren
165 n
64

Óriási jövőt jósol Piastrinak a McLaren vezérigazgatója

Motorsport.hu
FORMA-1
MenetrendEredményekTabellaCsapatokVersenyzők