hero image

„Ha a Red Bull nem oldja meg a gondjait, Verstappen elégedetlensége gyorsan felszínre fog törni...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2022/05/14 15:36
Max Verstappen három győzelem mellett két kiesést gyűjtött eddig idén, a The Race szakírója szerint pedig hamar felszínre fog törni a holland elégedetlensége, ha újabb problémákkal szembesül.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Az utóbbi hétvégék pozitívan alakultak a Red Bull és Max Verstappen számára, ugyanis a 2021-es világbajnok annak ellenére is „csak” 19 pontra van Charles Leclerc-től a pontversenyben, hogy már kétszer kiesett technikai probléma miatt.

Verstappen csapattársa, Sergio Perez eddig egyszer járt így, míg a Ferrari pilótáit elkerülik a műszaki gond miatti kiesések, sőt Leclerc eddig minden versenyen pontot szerzett, egy kivételével pedig dobogós is volt.

Tehát kulcstényező lehet az év további részére nézve, hogy a Red Bull tud-e javítani a megbízhatóságán – a csapatfőnök Christian Horner szerint igen. A The Race-en megjelent írásában pedig Scott Mitchell arról ír, hogy szerinte hamar felszínre fog törni, ha Verstappen nem lesz elégedett.

„Ha viszont a Red Bull nem oldja meg a megbízhatósági problémáit, Verstappen elégedetlensége gyorsan felszínre fog törni. A lehető legfájdalmasabb problémák miatt kell „fogócskát” játszania, és tudja, hogy nem engedheti meg, hogy újabb problémák szabjanak gátat a felzárkózásnak” – írta elemzésében a The Race szakírója.