hero image
dppi

Russell: Szeretném azt gondolni, hogy Bahrein az egyik leggyengébb pályánk...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2023/03/12 09:59
A Mercedes versenyzője, George Russell reméli, hogy a Mercedes a szezon folyamán többnyire erősebb teljesítményre lesz képes, mint a bahreini szezonnyitón.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

Egy hetedik hellyel nyitott a mercedeses George Russell, míg csapattársa, Lewis Hamilton az ötödik lett. A gyenge eredmény és teljesítmény miatt sok negatív hang érkezett a Mercedes tájáról, Toto Wolff szerint nincs is pozitívum, amit magukkal vihetnének.

Az egyszeres futamgyőztes Russell enyhén bizakodó: úgy gondolja, hogy bár plusz/mínusz 3 tizedekről nincs szó, viszont általában nem fekszik a Mercedesnek a bahreini pálya:

„Az teljesen biztos, hogy a bahreini pálya nagyon különbözik az átlagos pályáktól, de szó sincs arról, hogy 3 tizeddel jobbak vagy 3 tizeddel rosszabbak lennénk itt vagy ott.”

„Szeretném azt gondolni, hogy ez az egyik leggyengébb pályánk. Még ha a Mercedes történelmét is vizsgáljuk, akkor azt látjuk, hogy sosem itt teljesítettünk erősebben” – mondta a RacingNews365 szerint.

A Mercedesnek jövő héten Szaúd-Arábiában lesz lehetősége a javításra, jelenleg a harmadik helyen, az Aston Martin mögött és a Ferrari előtt állnak a konstruktőri pontversenyben.