hero image
dppi

Rosberg: Hamilton számára tovább rontja a helyzetet Angela Cullen távozása

Lewis Hamilton korábbi csapattársa, Nico Rosberg úgy véli, tovább nehezíti a hétszeres világbajnok helyzetét, hogy idén már nem lesz mellette a fizioterapeutája, Angela Cullen.

A világ leggyorsabb elektromos autóját vette át Nico Rosberg (videó)

Az egyszeres F1-es világbajnok Nico Rosberg a YouTube-csatornájára töltött fel arról egy videót, hogy átvett egy közel 2000 lóerős, 416 km/órás végsebességgel rendelkező elektromos autót.

Rosberg szkeptikus a Ferrari új csapatfőnökével kapcsolatban

2016 Forma-1-es világbajnokának, Nico Rosbergnek úgy tűnik, a Ferrarinak esélye sem volt olyan csapatfőnököt találni, mint Toto Wolffot, akit a történelem egyik legjobb vezetőjének tart.

Rosberg nem érti Binotto elküldését: a folytonosság érték a Forma-1-ben

A száguldó cirkusz 2016-os világbajnoka azok táborába tartozik, akik nem értenek egyet a Ferrari döntésével és nem fogadták volna el a csapatfőnök lemondását a 2022-es szezon után.

Rosberg kizártnak tartja, hogy valaha is csapatfőnök legyen a száguldó cirkuszban

A korábbi Forma-1-es világbajnok azt is elmondta, miért nem vállalna ilyen munkát, annak ellenére, hogy az Extreme E sorozatban jelenleg is saját csapatot vezet.

Rosberg Verstappen és Leclerc párharcáról: Ezt akarják a szurkolók!

Nico Rosberg élvezi a Red Bull Racing és a Ferrari izgalmas csatáját, és a korábbi világbajnok szerint a bajnokság sem dőlt még el.

Rosberg: Sainz nem áll készen a világbajnoki harcra

Nico Rosberg szerint a Ferrari spanyol pilótája, Carlos Sainz még nincs készen arra, hogy a világbajnoki címért küzdjön, ugyanis csapattársával szemben is jelentős a lemaradása.

Rosberg: a Ferrarinak most már „nincs veszítenivalója”

Nico Rosberg úgy véli, a Ferrarinak az utóbbi időben mutatott rossz formája miatt most „nincs veszítenivalója”, miközben próbálják tartani a lépést a Red Bull-lal.

Érdekes Forma-1-es jóslattal állt elő Nico Rosberg

A 2016-os szezon világbajnoka, Nico Rosberg úgy véli, elkerülhetetlen, hogy idővel elektromossá váljon a Forma-1, hogy megfeleljen a kormányok előírásainak.