hero image
dppi

Toto Wolff Hornernek: „Ez zaklatás!” (videóval)

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff sajátos módon reagált arra, hogy Christian Horner megcsípte, miközben interjút adott a Sky Sportsnak.

Horner: A Ferrari és a Mercedes is nagy fejlesztéseket hoz Európába...

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem ért egyet azzal, hogy túl megengedő lenne a büntetésük, és hozzátette, úgy tudja, a Ferrari és a Mercedes is komoly fejlesztésekkel készül.

Horner: Verstappen 42 évesen az F1-ben? Ő nem egy Alonso...

Christian Horner azon a véleményen van, hogy Max Verstappen nem lesz olyan sokáig a száguldó cirkusz tagja, mint Fernando Alonso. A csapatvezető szerint a holland él-hal a versenyzésért, és amíg így marad, addig az F1-ben lesz.

Hornert arról kérdezték, a Red Bullhoz igazolhat-e Hamilton

A Red Bull csapatfőnökét, Christian Hornert ezúttal arról kérdezték meg, hogy az osztrák istállóhoz igazolhat-e Lewis Hamilton, aki nem kezdte jól az idényt a Mercedesszel.

Horner: Normális, hogy Perez aggódott Verstappen miatt

A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner szerint rendben van, hogy Sergio Perez aggódott a mögötte érkező Max Verstappen miatt, és hozzátette, szabadon versenyezhettek a pilótái.

Komoly dilemma előtt állnak a Forma-1 csapatai 2026 előtt

A vezető Forma-1-es csapatok vezetői szerint a „közösen kell együttműködniük” az FIA-val a 2026-is szabályokkal kapcsolatos dilemma megoldásában.

Horner: az Aston Martin a Ferrari és a Mercedes előtt van

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a Bahreini Nagydíj után a legközelebbi kihívójuk az Aston Martin lesz, akik erősebbek a Ferrarinál és a Mercedesnél is.

Red Bull: talán hibát követtünk el Verstappen előző csapattársainál

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nemrég arról beszélt, hogy sokat profitáltak abból, hogy Max Verstappen mellett most egy tapasztalt versenyző ül Sergio Perez személyében, miközben korábban a fiatalságra igyekeztek támaszkodni.

A Red Bullnál nem akarnak elszállni maguktól

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner nem nagyon akarja elragadtatni magát a csapata remek teljesítményétől és kettős győzelmétől a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon.