hero image
dppi

Üléspróbán járt Kimi Räikkönen kisfia

Úgy tűnik, hogy édesapja nyomdokaiba szeretne lépni Kimi Räikkönen kisfia, Robin, aki ezúttal egy gokartos ülésteszten járt, amelyről a büszke apuka is beszámolt.

Újabb „bizonyíték”: Kimi Räikkönen a Forma-1 nélkül is boldog! (kép)

Az Alfa Romeótól tavaly visszavonuló Kimi Räikkönenről ismét a felesége töltött fel egy képet a közösségi médiába, amelyen egy születésnapi bulin mosolyog.

Samsung-reklámban tűnt fel Kimi Räikkönen (videó)

Tavaly óta Kimi Räikkönen a Samsung egyik észak-európai nagykövete, nemrég pedig megjelent egy reklámban, amelyben ő és a felesége, Minttu szerepel.

Gokartot szerel, mosolyog – íme, a „nyugdíjas” Kimi Räikkönen! (videó)

A Forma-1-től tavaly visszavonuló Kimi Räikkönen a jelek szerint élvezi a „nyugdíjas” életet – nemrég a felesége, Minttu posztolt róla egy videót, amelyen mosolyogva szerel egy gokartot.

Íme, az utolsó V10-es F1-es pole Imolából: Räikkönen a volánnál, micsoda hang! (videó)

Az Emilia-Romagna Nagydíj hétvégéjének közeledtével idézzük fel, milyen volt az utolsó V10-es pole Imolában a Forma-1-ben – ekkor Kimi Räikkönen szerezte meg az első rajtkockát.

Kimi Räikkönen két Forma-1-es versenyzővel tartja a kapcsolatot a visszavonulása után

Az Alfa Romeo csapatától visszavonuló Kimi Räikkönen elmondta, melyik két versenyzővel tartja a kapcsolatot a visszavonulása után is: az utolsó két csapattársával.

Eddig tartott a visszavonulás: Kimi Räikkönen új pozícióban!

A Forma-1-től a tavalyi szezon végén visszavonult Kimi Räikkönen 2022-ben a Kawasaki Racing Team csapafőnöke lesz az MXGP-ben, tehát nem távolodik el a versenyzéstől a finn.