hero image
Mika Häkkinen / Twitter

Häkkinen nem rajong a további utcai versenyekért

Mika Häkkinen úgy véli, a Forma-1 rossz irányt választ abban az esetben, ha pusztán pénzügyi megfontolásból további utcai versenyeket vesznek be a naptárba. Szerinte egész egyszerűen bizonyos pályák nem alkalmasak arra, hogy versenyezzenek rajtuk, bár azt is belátja, hogy szórakozási lehetőségekben bővelkednek.

Häkkinen figyelmezteti a Ferrarit: nemcsak a Red Bullra, hanem a Mercedesre is figyelniük kell

A kétszeres Forma-1-es világbajnok szerint a maranellóiaknak már a hátuk mögé is kell tekingetniük, miután a Mercedes fejlesztései betaláltak a Spanyol Nagydíjon és egy lépéssel közelebb kerültek a botladozó olaszokhoz.

Häkkinen: „Ezért a Red Bullé a leggyorsabb autó”

Max Verstappen egy igen jó statisztikával rendelkezik az idei futamokon, hiszen ahányszor eddig célba tudott érni, annyiszor az első helyen intette őt le a kockás zászló. Mika Häkkinen szerint most a Red Bull lehet a legmagabiztosabb.

Häkkinen szerint Hamilton a csapatváltást fontolgatja

A kétszeres Forma-1-es világbajnok Mika Häkkinen szerint Lewis Hamilton a nehézségek miatt azon gondolkodhat, hogy érdemes lenne-e csapatot váltania.

Hármas versenyfutás a címért – erre számít a kétszeres F1-es világbajnok

A McLarennel két világbajnoki címet szerző Mika Häkkinen arról írt, szerinte a Red Bull és a Mercedes is felveheti a harcot a Ferrarival a világbajnoki címért, de előbbi két istállónak vannak feladatai, amelyeket meg kell oldaniuk ehhez.