hero image
DPPI

Marko elmondta, miért a Red Bull a legjobb csapat a mezőnyben

A Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko megosztotta véleményét az okokról, amelyek lehetővé teszik, hogy csapata messze a riválisok fölé emelkedjen.

Helmut Marko enyhe utalást tett Perez jövőjére

Perez teljesítménye meglehetősen hullámzó az idei szezonban, ami miatt többen is találgatásokba kezdtek a jövőjét illetően.

Helmut Marko megnevezte a mezőny három legjobb versenyzőjét

Nem meglepő módon Max Verstappent is közéjük sorolja.

Csökkent a Red Bull előnye Kanadában, de Helmut Marko szerint nem érdemes aggódni

A csapat tanácsadója szerint jobban is teljesíthettek volna a hétvégén.

Marko nem tud kiigazodni a Ferrari csapatfőnökén

A Red Bull Motorsport Forma-1-es csapatának sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko megkérdőjelezte Frederic Vasseur hozzáállását a Ferrari szezon eleji szenvedéséhez.

Marko: A Ferrarinál nem Sainz, hanem Leclerc a probléma

Helmut Marko röhejesnek találja azokat a vélekedéseket, melyek szerint Carlos Sainz idő előtt elhagyhatja a Ferrarit. A Red Bull főtanácsadója szerint Maranellóban sokkal inkább Charles Leclerc miatt fájhat a vezetők feje.

Sebastian Vettel Helmut Marko helyén, akár már idén?

Sokan szívesen látnák újra a Forma-1-ben Sebastian Vettelt, és ha versenyzőként nem is térne vissza a négyszeres bajnok, más pozícióban talán van esélye ismét szerephez jutni. Ted Kravitz szerint a német Helmut Markót helyettesítheti a jövőben.

Marko elmagyarázta, hogy miért csúszott ki Perez: Több oka is volt

Sergio Perez kicsúszásával kapcsolatban Helmut Marko elmondta, hogy voltak technikai gondjaik, de nem megbízhatósági probléma idézte elő a szerencsétlen helyzetet. A főtanácsadó szerint a mexikóinak nehéz dolga lesz a holnapi futamon.

Marko: Már az nagyszerű teljesítmény, hogy Perez nem tört össze Verstappen mellett

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko sajátos módon méltatta Sergio Perezt, emellett azt is kijelentette, hogy az első két hely kell a Red Bullnak, és nincs kőbe vésve, hogy Verstappen az első.