hero image
Sergio Perez Twitter

Perez: Ha Verstappen nem segít, én sem segítek neki

Sergio Perez szerint idén hat autó is harcban lehet a bajnoki címért, így csapatként kell dolgozniuk a Red Bullnál. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ha nem kap támogatást Max Verstappentől, ő sem lesz olyan "bőkezű", mint a korábbi években.

Schumacher: Lehet, hogy jövőre két német is lesz az F1-ben!

Továbbra sem dőlt el az egyik Haas-ülés sorsa, miközben a Sky Germany szakértőjeként dolgozó Ralf Schumacher arra tett utalást, hogy szerinte Kevin Magnussen helye sincs kőbe vésve.

Schumacher: Russell egy teljesen más kaliber Hamilton számára, mint Bottas

A német Sky szakértője, Ralf Schumacher szerint George Russell jelenleg egyszerűen jobban teljesít Lewis Hamiltonnál. A Miami Nagydíjon persze megint őt segítette a biztonsági autó, de ettől függetlenül ismét le tudta győzni a másik Mercedest.

Schumacher: Hamiltonnak fel kell tennie a kérdést, hogy Russell miért sokkal gyorsabb nála

A korábbi Forma-1-es versenyző Ralf Schumacher szerint Lewis Hamilton még mindig a mezőny legjobbjai között van, azonban George Russell jobban tudott alkalmazkodni az F1 új érájához.

Schumacher: Ez annyira rossz volt, hogy majdnem megsajnáltam Vettelt!

A korábbi Forma-1-es versenyző Ralf Schumacher azt mondta, majdnem megsajnálta Sebastian Vettelt az ausztrál nagydíjhétvégén, a legfontosabb dolog pedig az lenne, hogy helyreálljon a négyszeres világbajnok önbizalma, és hogy javuljon a tempójuk.

Schumacher szerint 2022 lehet Hamilton utolsó szezonja a Forma-1-ben

A korábbi Forma-1-es versenyző, Ralf Schumacher úgy gondolja, hiába érvényes 2023 végéig Lewis Hamilton szerződése, ennél korábban is befejezheti a pályafutását, egy világbajnoki cím utáni visszavonulás pedig logikus lenne a német szerint.