hero image
Felipe Massa Twitter

Ecclestone: Felipe Massa a 2008-as világbajnok az én szememben

Bernie Ecclestone a 2008-as szezonnal kapcsolatban elárulta, hogy ő a mai napig Felipe Massát tartja világbajnoknak, hiszen szerinte jogtalanul fosztották meg a címtől a brazilt. Az F1 egykori mindenható ura ma már máshogy járna el.

Ecclestone kiáll Putyin mellett: „Egy golyót is bevállalnék érte”

Bernie Ecclestone a Good Morning Britain című műsorban tett nyilatkozatával nagy port kavart. Az egykori F1-főnök azt mondja, még egy golyót is bevállalna Vlagyimir Putyinért. A Forma-1 nagyon gyorsan elhatárolódott ettől a kijelentéstől.

Ecclestone: Lewis Hamiltonnak örülnie kellene, hogy Nelson Piquet bocsánatot kért

Bernie Ecclestone, az F1 egykori mindenhatója szerint Lewis Hamiltonnak örülnie kellene Nelson Piquet bocsánatkérésének, miután rasszista megjegyzése napvilágot látott a hétvégi F1-es Brit Nagydíj előtt.

Ecclestone szerint Wolffnak kezd „elege lenni” Hamiltonból

Bernie Ecclestone ismét megmondta a magáét, ezúttal pedig Lewis Hamilton idei szezonja került a célkeresztjébe. A korábbi F1-vezér szerint kérdéses, hogy a brit még meddig marad a sportban.

Ecclestone: Verstappennek könnyű dolga van

A korábbi Forma-1-es főnök, Bernie Ecclestone szerint a Ferrari hibái segítenek Verstappennek abban, hogy megszerezze második világbajnoki címét. A 91 éves szakember szerint a hollandnak könnyű dolga van.

Ecclestone kritikát fogalmazott meg az F1 vezetése felé

A korábbi Formula 1-tulaj Bernie Ecclestone úgy gondolja, hogy túl nagy mértékben amerikanizálódik a száguldó cirkusz, és ő nem így irányította a szériát.

Ecclestone: „Sok hülyeség jön Amerikából”

Bernie Ecclestone már több éve eltűnt az F1 színpadáról. A Forma-1 immár 91 éves egykori főnöke mégis képes még mindig képes egy-egy nyilatkozattal tűzbe hozni a médiát. Ezúttal is ezt tette, most Amerika volt a célkeresztben.

Így mentette meg Ecclestone és Horner Adrian Newey életét

Adrian Newey 2021-ben súlyos balesetet szenvedett, azonban a Red Bull csapatfőnökének, Christian Hornernek, és Bernie Ecclestone-nak köszönhetően a legendás tervezőmérnök még most is aktívan dolgozik a Forma-1-ben.

Bernie Ecclestone Putyin védelmére kelt

A Forma-1 korábbi tulajdonosa, Bernie Ecclestone arról beszélt, hogy Oroszország elnökét, Vlagyimir Putyint egy egyenes és becsületes embernek tartja, és szerinte lehetnek olyan emberek, akik szerint helyesen tette Oroszország, hogy megtámadta Ukrajnát.